Foto-expositie Kasteeltoren

jun 08

Foto-expositie

Empathie | Geen mens is een eiland

Foto-expositie in Kasteeltoren

Samengesteld door Koos Breukel, als onderdeel van Empathie | Geen mens is een eiland


De expositie Empathie | Geen mens is een eiland gaat in verschillende fases van start. Je leest hier de actuele informatie over de tentoonstelling als geheel.

Vanaf vrijdag 3 juli is in de IJsselsteinse Kasteeltoren een intieme foto-expositie te zien. Een van Nederland's bekendste portretfotografen, Koos Breukel, stelde deze voor Museum IJsselstein samen uit fotografie van zes collega's en uit eigen werk.  

Koos Breukel, Riet Breukel, 1997

Paul Cupido, Suave, 2016

Deelnemende kunstenaars

In de IJsselsteinse Kasteeltoren - satellietlocatie voor de fototentoonstelling bij Empathie | Geen mens is een eiland - zie je werk van zeven gerenommeerde en diverse fotografen:
Hans BolKoos BreukelPaul CupidoCuny JanssenHans de KortAnnaleen Louwes, en Dustin Thierry

Cuny Janssen, Groet, 2016

Hoe kom je bij de Kasteeltoren?

De Kasteeltoren, Kronenburgplantsoen 9, ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het museum. Deze zomer kun je op de mooiste route meteen Bezet & Vrij | de Expo bekijken.

Meer over deze toren (ook wel Loyertoren genoemd) lees je hier.

Openingstijden Kasteeltoren 
Hier volgt op korte termijn meer informatie over wanneer de Kasteeltoren toegankelijk is voor publiek, en hoe dit past binnen de corona-maatregelen.  

De Kasteeltoren doet regelmatig dienst als satellietlocatie van Museum IJsselstein. Kaartverkoop verloopt via het museum aan de Walkade. Reserveer je bezoek online: 

Vanwege de vele trappen is de Kasteeltoren helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Een bezoek aan de Kasteeltoren is op eigen risico.

>