Foto-expositie Kasteeltoren

mei 12

Foto-expositie

Empathie | Geen mens is een eiland

Foto-expositie in Kasteeltoren

Samengesteld door Koos Breukel, als onderdeel van Empathie | Geen mens is een eiland


De expositie Empathie | Geen mens is een eiland is in verschillende fases van start gegaan. Je leest hier de actuele informatie over de tentoonstelling als geheel. Of lees meer over alle locaties, kunstenaars en kunstwerken die te in deze tentoonstelling te zien zijn. 

Vanaf vrijdag 3 juli is in de IJsselsteinse Kasteeltoren een intieme foto-expositie te zien. Een van Nederland's bekendste portretfotografen, Koos Breukel, stelde deze voor Museum IJsselstein samen uit fotografie van zes collega's en uit eigen werk.  

Koos Breukel, Riet Breukel, 1997

Paul Cupido, Suave, 2016

Deelnemende kunstenaars

In de IJsselsteinse Kasteeltoren - satellietlocatie voor de fototentoonstelling bij Empathie | Geen mens is een eiland - zie je werk van zeven gerenommeerde en diverse fotografen:
Hans BolKoos BreukelPaul CupidoCuny JanssenHans de KortAnnaleen Louwes, en Dustin Thierry

Op deze pagina hebben we de informatie over alle locaties, fotografen, kunstenaars en hun werken binnen Empathie | Geen mens is een eiland op een rij gezet. Klik door voor meer informatie. 

Cuny Janssen, Groet, 2016

Hoe kom je bij de Kasteeltoren?

De Kasteeltoren, Kronenburgplantsoen 9, ligt op minder dan 5 minuten loopafstand van het museum. De Kasteeltoren doet regelmatig dienst als satellietlocatie van MIJ. 

Meer over deze toren (ook wel Loyertoren genoemd) lees je hier.

Openingstijden Kasteeltoren 
In de weekenden zijn er, bij mooi weer, torenwachters aanwezig en kun je naar binnen tussen 13.00 en 17.00 uur. Op onze overige openingsdagen en wanneer het koel en regenachtig is, vinden er vanuit het museum aan de Walkade rondleidingen plaats. Bel eventueel even van te voren naar 030-6886800 voor actuele informatie. 

Ook de kaartverkoop verloopt via het museum. Je bezoek kun je hier reserveren.

Vanwege de vele trappen is de Kasteeltoren helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Een bezoek aan de Kasteeltoren is op eigen risico.

>