Vrienden van mij


Geniet meer van MIJ

Word gratis vriend!

Vriendschap op ’t eerste gezicht. Het museum dat je omarmt. Museum IJsselstein (MIJ) wil het dichtbije verbijzonderen en het bijzondere dichtbij brengen. MIJ verleidt en verrijkt. MIJ neemt je mee en laat je ontmoeten. MIJ verenigt kunst en cultuur, IJsselstein en de wereld, de meester en de leerling, jong en oud, het grootse en het kleine. MIJ kun je niet anders dan omarmen, zoals MIJ elke bezoeker omarmt. Welkom bij MIJ!

Wil je niets missen?
Meld je aan als Vriend van MIJ. Vrienden houden elkaar op de hoogte. Wat krijg je?

  • Uitnodigingen voor tentoonstellingen, lezingen, cursussen en andere (cultureel) inspirerende activiteiten;
  • Elke maand de digitale nieuwsbrief over alles wat er speelt in en rondom MIJ. Je kunt je op ieder gewenst moment met één klik weer afmelden.


Gratis vriend worden?
Zullen we vrienden worden? Mail: vrienden@museumijsselstein.nl

Wil je meer? Word dan een Goede Vriend of Beste Vriend van MIJ. Goede vrienden mogen nóg meer van elkaar verwachten.

Vermeld in de e-mail je naam, adres en telefoonnummer en natuurlijk wat je wilt zijn: Vriend, Goede Vriend of Beste Vriend van MIJ. Wat het ook wordt, je gaat meer genieten van MIJ.

En zoals gezegd, je bent al een Vriend voor € o,-.

Eenvoudig Veranderen
Wil je als Vriend een Goede of Beste Vriend van MIJ worden? Meld dit in een e-mail aan vrienden@museumijsselstein.nl en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van de verstevigde vriendschap.

Ben je een Goede of Beste Vriend van MIJ en wil je wat gas terugnemen? Meld dit vóór 1 november in een e-mail aan vrienden@museumijsselstein.nl en je bent het eerstvolgende kalenderjaar (weer) gratis Vriend van MIJ. Ook hiervan ontvang je zo snel mogelijk een bevestiging.

Zie je bij MIJ!