Wanted!

Spoed: Rondleiders gezocht!

Kom jij het team van vrijwillige rondleiders van Museum IJsselstein versterken? Ben jij een enthousiast verteller? Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Dit is je kans!

Wat ga je doen?
Je begeleidt kleine groepen bezoekers. De rondleidingen starten bij Museum IJsselstein en samen met de bezoekers wandel je naar de satellietlocatie. Bij de manifestatie 'Gendervrij bij MIJ' is dat alleen de Kasteeltoren. Je bekijkt samen met de bezoekers de kunstwerken en loopt daarna terug naar het museum.

Beschikbaarheid
- 1x in de week beschikbaar op woensdagmiddag
- Bereid om af en toe in het weekend in te springen
- Je geeft twee rondleidingen op een middag: om 14.00 uur en 15.30 uur
- Je bent beschikbaar in de periode 29 september – 11 november 2018
- Je werkt als vrijwilliger
- We zoeken rondleiders van alle leeftijden

Kennis en ervaring
Je gaat gemakkelijk met mensen om en en je hebt affiniteit met kunst. Kennis van kunst is niet noodzakelijk. Wij verstrekken je de noodzakelijke informatie, en we geven je tips hoe je een rondleiding geeft.

Daarbij is het belangrijk dat je:
- Mensen gastvrij weet te onthalen en enthousiast een verhaal kunt vertellen
- Representatief bent

Heb je interesse?
Mail je reactie naar Paula Ellenbroek of Margo Bos (P&O): werkenbijmij@museumijsselstein.nl

Neem voor uitgebreide informatie over de functie contact op met Wilma Trompetter (coördinator rondleidingen). Bereikbaar via: wilmatrompetter@caiway.nl of 030 - 688 6800 (woensdag t/m zondag).