Nieuwe vacatures


Een deel van de medewerkers van Museum IJsselstein - foto AD


Vacatures bij MIJ

 

Medewerker Educatieteam / museumdocenten


Het museum ontwikkelt diverse educatie-projecten voor kinderen (en scholen). Heb je een onderwijs-achtergrond en vind je het leuk om mee te helpen bij de uitvoering van deze projecten, neem dan vooral contact met ons op.


-------------------------------------------------------------------------------------


Technisch medewerker Audio/Video


In het museum worden regelmatig films getoond als onderdeel van tentoonstellingen door middel van beamers. Voor dit specifieke gebied zoeken wij iemand die de huidige medewerker hierbij kan helpen en vervangen.

Je houdt je bezig met alles op het gebied van audio en video. Je zorgt dat de apparatuur in orde is en dat bij de wisseling van tentoonstellingen (ca. 4x per jaar) de gewenste audio/video bijdragen goed kunnen worden vertoond.

Verwachting
Je bent met name bezig bij de wisseling van tentoonstellingen maar ook gedurende de tentoonstelling moet alles blijven werken en zullen er regelmatig zaken zijn waarvoor een handige audio/video technieker nodig is.

Functie-eisen
Up-to-date kennis van audio/video


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Coördinator verspreiding reclamemateriaal


Regelmatig worden er voor nieuwe exposities en activiteiten flyers gedrukt die moeten worden verspreid naar bijvoorbeeld scholen, openbare gebouwen, winkels, bewoners IJsselstein of hotels e.d. Hiervoor zoeken wij iemand die de coördinatie hiervan op zich neemt en een verspreidingsgroep samenstelt (momenteel vrijwilligers en studenten).

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Baliemedewerk(st)er en rondleiders


De baliemedewerk(st)ers (of gastvrouwen/heren) ontvangen de bezoekers van het museum, bedienen de kassa en informeren en begeleiden bezoekers bij hun bezoek aan het museum. In principe heb je minimaal 2x per maand een middag dienst op een van de dagen dat het museum geopend is (woensdag t/m zondag).  Op dit moment hebben wij ook dringend behoefte aan bemensing voor de zondagmiddag.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij belangstelling voor één van deze vrijwilligersfuncties?
Neem dan contact op met Paula Ellenbroek of Margo Bos: werkenbijmij@museumijsselstein.nl of bel tijdens openingsuren naar 030-688 6800.

 Wist je dat een museum niet zonder vrijwilligers kan?