Rondleiding: Mee met MIJ

Rondleidingen

ga je mee met MIJ?

Mee met MIJ

Of je nu een besloten rondleiding wenst door de huidige tentoonstelling, een stadswandeling door historisch IJsselstein of de audiotour bij de canonwand, je vindt ze hier. Ga je met MIJ mee?

MIJ Arrangement

Onderneem je graag een culturele activiteit met familie, vrienden, collega's of kennissen? Museum IJsselstein biedt je een persoonlijke rondleiding door de lopende tentoonstelling en de historische kasteeltoren. De details van het MIJ Arrangement vind je hier.


Kindervertelvaart Yselvaert
Tip: combineer je MIJ Arrangement met een Yselvaert

Voor een hele middag erop uit kun je (in het vaarseizoen) ook een rondvaart met de Yselvaert boeken. Ervaren stadsgidsen vertellen je meer over de bezienswaardigheden. Lees hier meer over de verschillende Yselvaert-vaarten.


Canon van IJsselstein (audiotour)

IJsselstein heeft een eigen canon, waarin in 14 thema's de belangrijkste gebeurtenissen van 3000 jaar lokale geschiedenis voorbij komt. Fedor van Rossem tekende het verhaal op fenomenale wijze, de canonwand is onmisbaar tijdens een bezoek aan MIJ. Hier vind je alle informatie over de canon van IJsselstein en de audiotour! (De audiotour kun je gratis downloaden en eventueel ook thuis beluisteren) 


Stadswandeling (audiotour)

Wandel mee door de collectie historisch erfgoed van IJsselstein. De flyer van de stadswandeling vind je in het museum, bij Uit in IJsselstein of bij één van de horecagelegenheden in de binnenstad. Download de gratis audiotour hier (van izi.TRAVEL) en beleef IJsselstein op je eigen telefoon!


>