MIJ in lockdown

jan 28
MIJ in lockdown

De buitenlocaties zijn te bezoeken, maar de museumdeuren blijven voorlopig nog gesloten. Gelukkig is Empathie | Geen mens is een eiland verlengd tot en met 28 maart. 

Empathie | Geen mens is een eiland verlengd 

Heb je de huidige tentoonstelling nog niet kunnen zien of wil je nog een keer kijken naar (we doen een greep) de foto-expositie in de Kasteeltoren, de kunstwerken in het museum of - in onze speciale container - de film van Melanie Bonajo

Zodra de lockdown eindigt zijn bezoekers weer van harte welkom. Uiteraard nemen we daarbij alle corona-voorzorgsmaatregelen in acht. De tentoonstelling is verlengd t/m 28 maart. 

Buitenlocaties wel te bezoeken

Wat is er wél te zien als je een ommetje maakt in IJsselstein? Hier vind je de kunstwerken op buitenlocaties, en de link naar een stadswandeling met audiotour. 

Verbinding tijdens de lockdown

Afgelopen week publiceerde het Zenderstreeknieuws een prachtig artikel van Karin Doornbos (de foto bij dit nieuwsbericht is eveneens van haar hand). Zij interviewde MIJ-medewerkers Nikkie Herberigs, Floor Snijders en Amy Stenvert over het museum in lockdown. Wat kan er nog wel? Hoe gaan we verder? Je leest het hier

>