Herfstvakantie tip: Museum IJsselstein

okt 20

Herfstvakantie in IJsselstein, bezoek het museum 


Een leuke tip voor iedereen die in en om IJsselstein woont en zich afvraagt: 'Wat kunnen we deze herfstvakantie doen?'
Kom naar Museum IJsselstein! Geheel coronaproof ontdek je - verspreid over meerdere (buiten)locaties in de mooie IJsselsteinse binnenstad - films, foto's, beelden en nog veel meer.

Vaak trekken we er in de herfstvakantie op uit, bezoeken we attracties verder van huis. Maar gelukkig heeft IJsselstein ook meer dan genoeg te bieden. Onze huidige tentoonstelling Empathie | Geen mens is een eiland, bijvoorbeeld. Deze is zodanig opgezet dat bezoek aangenaam en veilig is. Door de verschillende expositielocaties kan MIJ zorgen voor een goede spreiding van bezoekers. Genoeg te zien en doen voor een interessante middag. 

Zo kun je in een speciale filmcontainer het Kasteelpark TouchMETell kijken, van kunstenaar Melanie Bonajo. Deze film kwam in samenwerking met het Cinekid Festival tot stand, en is boeiend voor jong en oud. Wat je waar verder nog allemaal kunt ervaren, vind je hier.

Daarnaast zijn er in het museum ook opdrachten te doen. En voor de allerjongsten liggen er kleurplaten en potloden klaar om mee te nemen. 

We zijn geopend van woensdag t/m zondag, tussen 13.00 en 17.00 uur. Reserveer hier je bezoek

Kun je niet wachten tot het zover is? Ons Kindermuseum is ook nog geopend! Laat je creativiteit spetteren en stuur je resultaat in. Dan verschijnt het binnenkort op de website. 

Tot gauw!

>