Corine Honders nieuwe directeur Museum IJsselstein

nov 17
Corine Honders nieuwe directeur MIJ

Corine Honders nieuwe directeur MIJ

Vanaf vandaag heeft Museum IJsselstein een nieuwe directeur, Corine Honders. Zij volgt vertrekkend directeur Bert Murk op. 

Corine Honders (56) woont in de binnenstad van Haarlem en heeft 25 jaar ervaring in de kunst- en cultuursector. De laatste 13 jaar was zij werkzaam bij Business Art Service, de grootste kunstverhuurder voor bedrijven en instellingen in Nederland en België.  
 
Het museum heeft een nieuwe directeur aangetrokken vanwege het vertrek van Bert Murk, die dit najaar na tien jaar MIJ zijn vleugels heeft uitgeslagen. Van Murk wordt afscheid genomen met de verrassingstentoonstelling Alles verandert, niets vergaat, waarin de vele hoogtepunten van de afgelopen tien jaar worden gevierd met (nieuw) werk van favoriete kunstenaars en kunst uit Bert's privécollectie. Deze tentoonstelling is te zien vanaf 4 december.  
 
Corine Honders verheugt zich enorm op haar nieuwe functie en kijkt er naar uit om een bijdrage te leveren aan cultureel IJsselstein. In december volgt een nadere introductie van MIJ’s nieuwe directeur, met focus op haar visie en plannen. 

>