Kerstwens 2020

Kerstwens 2020

voor alle vrijwilligers


Lieve allemaal,

Wederom is Nederland in lockdown gegaan. Ook MIJ is weer gesloten, van 15 december tot en met 19 januari. We hadden jullie graag de kerstattenties persoonlijk overhandigd in het museum, maar vanwege de verscherpte maatregelen is het pakketje nu op een andere manier bij je aangekomen. 

Een van de geschenken is de kaars Ik brand voor jou, van kunstenaar Sarah van Sonsbeeck. Ze nam hierbij een videoboodschap op, speciaal voor jullie. De video kun je hieronder bekijken.

We wensen jullie allemaal - ondanks alles - heel warme en lichte feestdagen. Hopelijk kunnen we elkaar in 2021 weer omarmen. 

Veel liefs,
Amy, Bert, Floor, Imke, Nikkie en Monika


Van Sarah van Sonsbeeck zijn meerdere werken te zien in Empathie | Geen mens is een eiland. Een aantal daarvan, zoals World Flag IJsselstein (hoog boven de stad te zien op de Oude Sint Nicolaaskerk), maakte ze in het bijzonder voor deze tentoonstelling. 

De afbeelding op de kerstkaart (en bovenaan deze pagina) is van kunstenaar Mylan Hoezen. De foto is genomen door Lisa Jasperina Bommerson. Tijdens de opening van Geen mens is een eiland, in september, heb je wellicht de performance Saga in het Kasteelpark gezien. 

>