Club MIJ

Club MIJ

speciaal voor jou!

Kom bij Club MIJ

Museum IJsselstein (MIJ) wil het dichtbije verbijzonderen en het bijzondere dichtbij brengen. MIJ verleidt en verrijkt. MIJ neemt je mee en laat je ontmoeten. MIJ verenigt kunst en cultuur, IJsselstein en de wereld,  jong en oud, het grootse en het kleine. Welkom bij MIJ.

Kleurplaten

Kleurplaat door Rinus Verweij bij de tentoonstelling Ongetemd.


Kindermuseum

Zowel scholen als musea zijn momenteel gesloten. Neem een kijkje in ons Kindermuseum, en doe mee!

Activiteiten van Club MIJ

Museum IJsselstein organiseert speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar Club MIJ-activiteiten. Kinderen kunnen naar een echte opening  van de nieuwste tentoonstelling, speciaal voor hen georganiseerd! Of ze gaan zelf aan de slag in creatieve workshops, worden gestimuleerd om zelf iets te ontwerpen in diverse ontwerpwedstrijden.

Club MIJ leden kunnen zelfs meedoen aan junior museumcolleges en nog heel veel meer.  De Club MIJ leden ontvangen persoonlijke uitnodigingen en worden op de hoogte gehouden van alle activiteiten.

Club MIJ wil jonge kinderen enthousiast maken over de fascinerende wereld van kunst en cultuur. Speciaal voor Club MIJ leden is er bij elke nieuwe tentoonstelling een ontdekplek ingericht waar van alles te beleven en te ontdekken is rondom het thema van de tentoonstelling. Kinderen kunnen er kunstwerken maken, speuren door de tentoonstelling aan de hand van speurtochten, er is ook een speciale laptop waarop allerlei filmpjes, spelletjes en vele weetjes te vinden zijn rondom de belevingswereld van de tentoonstelling die te bezichtigen is in de panoramazaal en/of het koffiehuis.

Bij elke nieuwe tentoonstelling worden er nieuwe activiteiten ontwikkeld door het educatie team van MIJ! De entree voor alle Club MIJ leden is gratis en elke keer verrassend anders bij elk bezoek!

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Wat is er te doen: o.a. kinderopeningen, workshops, ontwerpwedstrijden, museumcolleges, Club MIJ ontdekplek.
Waar: Museum IJsselstein (MIJ)
Kosten: gratis entree en lidmaatschap. Voor elk Club Mij lid  ligt er een coole sleutelhanger klaar bij de balie.
Hoe word je lid: Mail je naam, leeftijd, mailadres en adres door naar floor.snijders@museumijsselstein.nl

Word óók Club MIJ lid en neem je vrienden mee!

Claire (8 jaar)

“Ik was laatst bij de kinderopening van de  tentoonstelling Maxima en Alex bij MIJ en ik  vond het superleuk, eerst keken we naar een grappig filmpje over de koning die gekroond werd en daarna gingen we met z’n allen de gave foto’s van Maxima en Alex bekijken en  na afloop kregen we ook nog djembé les net als Willem en Maxima op hun buitenland reis”

 

>