Club MIJ

Club MIJ

speciaal voor jou!

Club MIJ voor thuis

Kom bij Club MIJ

Museum IJsselstein organiseert speciaal voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar Club MIJ-activiteiten. Kinderen gaan zelf aan de slag tijdens kunstzinnige workshops, vinden allerlei leuke opdrachten op de Club MIJ tafel en kunnen thuis hun creativiteit uiten met de ideeën op deze pagina.
Als je lid wordt van Club MIJ leden ontvang je persoonlijke uitnodigingen en word je op de hoogte gehouden van alle activiteiten. Meld je aan via een mail naar floor.snijders@museumijsselstein.nl

Club MIJ wil jonge kinderen enthousiast maken over de fascinerende wereld van kunst en cultuur. Speciaal voor Club MIJ leden is er bij elke nieuwe tentoonstelling een ontdekplek ingericht waar van alles te beleven en te ontdekken is rondom het thema van de tentoonstelling. Kinderen kunnen er kunstwerken maken, speuren door de tentoonstelling aan de hand van speurtochten en de mooiste kleurplaten kleuren.

Bij elke nieuwe tentoonstelling worden er nieuwe activiteiten ontwikkeld door het educatie team van MIJ! De entree voor alle Club MIJ leden is gratis en elke keer verrassend anders bij elk bezoek!

Voor wie: kinderen van 4 t/m 12 jaar
Wat is er te doen: o.a. workshops, speurtochten, knutselopdrachten en kleurplaten
Waar: Museum IJsselstein (MIJ)
Kosten: gratis entree en lidmaatschap. Voor elk Club Mij lid  ligt er een coole sleutelhanger klaar bij de balie.
Hoe word je lid: Mail je naam, leeftijd, mailadres en adres door naar floor.snijders@museumijsselstein.nl

Word óók Club MIJ lid en neem je vrienden mee!

>