Hoe kom je bij MIJ?

Hoe kom je bij ons?

je bent zó bij MIJ

Routebeschrijving en openingstijden

Reis je met het OV?

Van 26 februari t/m 15 juni 2022 rijden er geen trams naar IJsselstein. Vanaf Utrecht Centraal vertrekt er ca. 4 keer per uur een bus naar IJsselstein, waarmee je in 20 minuten ter plekke bent. Vanaf bushalte Overwaard loop je in 5 minuten naar MIJ.
Check voor actuele reistijden altijd 9292OV 

Kom je met de auto?

Museum IJsselstein ligt binnen de oude stadsgrachten van IJsselstein. Op de A2 neem je de afslag IJsselstein en daarna volg je de borden IJsselstein Noord. Na het vierde stoplicht neem je de afslag links (Touwlaan) richting parkeergarage Eiteren en kies je direct over de brug de eerste straat links (Eiteren).

De parkeergarage is na 100 meter rechts. Verlaat de parkeergarage aan de achterzijde, bij de stadsgracht (Kronenburgplantsoen). Aan het eind van het voetpad naar boven sla je linksaf (Kerkstraat) de stad in (circa 5 minuten lopen naar het museum). De route naar het museum is met borden aangegeven.

Voor het museum is een invalide parkeerplaats.

IJsselstein kent 2 parkeergarages in het centrum.
• Parkeergarage Eiteren - Eiteren 13 - 3401 PS IJsselstein
• Parkeergarage Overtoom - Overtoom 2 - 3401 BK IJsselstein

Openingstijden

Normaal gesproken is MIJ open op:

Woensdag t/m zondag 13.00 – 17.00 uur 
Maandag en dinsdag gesloten

Hier vind je de actuele informatie over eventueel gewijzigde openingstijden in verband met feestdagen of de opbouw van nieuwe tentoonstellingen

Toegankelijkheid mindervaliden

Het museum is toegankelijk voor mindervaliden. Er is een mindervalidentoilet aanwezig. De exposities bevinden zich op de begane grond. Er is een rolstoel te leen.

De kasteeltoren en de zolder van het historische stadhuis zijn helaas niet toegankelijk voor mindervaliden en/of mensen die slecht ter been zijn.

Het bezoeken van de Kasteeltoren is op eigen risico.

>