Je bent zo bij MIJ!

MIJ | Museum IJsselstein 
Walkade 2-4
3401 DS IJsselstein
030-6886800
info@museumijsselstein.nl


Grotere kaart weergeven


Reis je met het OV?
Vanaf Utrecht CS vertrekt er ca. iedere 10 minuten een sneltram richting IJsselstein. Op zondag is dit een keer per half uur. Uitstappen tramhalte Hooghe Waerd. Volg de Poortdijk richting binnenstad (ca 7 minuten lopen).
Uitstappen tramhalte binnenstad kan ook. Volg route Benschopperstraat zoals op het kaartje staat aangegeven. Ook bus 195 vanaf het Jaarbeursplein stopt in de binnenstad van IJsselstein.
Meer info op 9292OV

Kom je met de auto?
Museum IJsselstein ligt binnen de oude stadsgrachten van IJsselstein. Op de A2 neem je de afslag IJsselstein en daarna volg je de borden IJsselstein Noord. Na het vierde stoplicht neem je de afslag links (Touwlaan) richting parkeergarage Eiteren en kies je direct over de brug de eerste straat links (Eiteren).

De parkeergarage is na 100 meter rechts. Verlaat de parkeergarage aan de achterzijde, bij de stadsgracht (Kronenburgplantsoen). Aan het eind van het voetpad naar boven sla je linksaf (Kerkstraat) de stad in. (circa 5 minuten lopen naar het museum) De route naar het museum is met borden aangegeven.

Voor het museum is een invalideparkeerplaats.

IJsselstein kent 2 parkeergarages in het centrum.
• Parkeergarage Eiteren - Eiteren 13 - 3401 PS IJsselstein
• Parkeergarage Overtoom - Overtoom 2 - 3401 BK IJsselstein