Coming Out Day

Foto: Frans Blokhuis

Thema-avond over gender

Op 'Coming Out Day' (11 oktober 2018) presenteert Museum IJsselstein een interessante thema-avond. De avond start met een bijzondere dansperformance waarin Joana Borges, Annabel Garrigaen Leah Jacob op zoek gaan naar de betekenis van het fluïde zijn. Vervolgens spreekt Frans Blokhuis over het belang van openheid over gender. Frans Blokhuis doet de master genderstudies aan de Universiteit Utrecht en is betrokken bij diverse  LHBTI-belangenorganisaties.

Dansperformance: Fluïde
“Als je mij vraagt wie ik ben, kan ik je geen antwoord geven. Ik kan je alleen vertellen wie ik nu ben, op dit precieze tijdstip. Wat is identiteit? Mijn innerlijke wereld is een steeds veranderende caleidoscoop van gevoelens, sensaties, gewoontes, inzichten, oude en nieuwe herinneringen. Ik ben voortdurend aan het evolueren. Ik ben fluïde.”

Gendervrij bij MIJ Museum IJsselstein
Foto: Corine van Kuilenburg

Een dansperformance van tien minuten met Joana Borges, Annabel Garriga en Leah Jacob op zoek naar de ware betekenis van het fluïde zijn.

Wanneer: 11 oktober 2018, 19.30 uur
Wie: volwassenen
Kosten: gratis (met geldig entreekaartje)
Aanmelden: via aanmelden@museumijsselstein.nl