Transketeers

Transketeers, foto www.transketeers.com

Transketeers x Museum IJsselstein

Slotmanifestatie

Jonah Lamers, Bart Peters en Chris Rijksen vormen sinds 2014 The Transketeers. De drie creatievelingen bundelden hun krachten als regisseur, producent en fotograaf en vertellen verhalen die transpersonen en hun omgeving kunnen helpen. Op 18 november zijn de Transketeers in het Museum met een spetterend programma!

Privilege Bingo
Wil je je bewustzijn over privileges vergroten dit op een positieve, speelse manier doen? Dan is deze privilege bingo de leukste manier om dit te bewerkstelligen. En er zijn ook nog eens echte prijzen te winnen.

Aan de hand van een aantal stellingen over onder andere etniciteit, sociaal-economische klasse, gender en seksualiteit, komen we erachter wie in de groep van bingo-ers de meeste en wie de minste privileges heeft.

The naked truth
Tijdens een live sessie mag het publiek De Transketeers letterlijk het hemd van het lijf vragen. Zij beantwoorden alle vragen die je een transgender ooit wilde stellen, maar eerder niet durfde. Zou jij dit ook willen?

Wanneer: 18 november 2018, 14.00 uur
Wie: volwassenen
Kosten: gratis (op vertoon van Museumkaart of entreekaartje)
Aanmelden: via aanmelden@museumijsselstein.nl