Kom proeven bij MIJ!

Karin Doornbos
Proeverij 2016 - Foto Karin Doornbos

 

Proeverij met Eetbaar IJsselstein


Op zaterdag 16 september 2017 organiseren Eetbaar IJsselstein en Museum IJsselstein voor de 5de keer de jaarlijkse proeverij. Op de proeverij kun je genieten van heerlijke & eerlijke hapjes gemaakt door IJsselsteinse organisaties en er is van alles te koop. Daarnaast kun je informatie krijgen over eerlijk en bewust eten.

Wat doen we dit jaar?
Ook dit jaar nodigen we standhouders uit die staan voor gezonde en bewuste voeding. Bij de standhouders kun je een hapje proeven en zo kennis maken met hun producten. De standhouders geven informatie en tips over gezonde voeding.

Kunst proeven
Naast genieten van alle lekkere hapjes kun je natuurlijk ook volop 'proeven' van de kunstwerken in het museum. De toegang tot de proeverij en de tentoonstellingen 'Eigentijds vervlochten met MIJ' en 'Historisch vervlochten met MIJ' zijn gratis. Ben je in het bezit van een Museumkaart? Vergeet dan niet om deze te laten scannen bij de balie.

Bezoek ook de historische kruidentuin
Om de hoek van MIJ ligt de Historische Kruidentuin die onderhouden wordt door vrijwilligers van Eetbaar IJsselstein. Je loopt zo via een trapje naar beneden het Vestingplantsoen in. De moeite waard om een kijkje te nemen.

Wanneer: 16 september van 13.00 - 16.00 uur
Wie: iedereen
Kosten: gratis