Kom tekenen bij MIJ!

Foto: Tom Zoethout

Wil je (nóg beter) leren tekenen?

Kom dan naar de tekencursus bij MIJ!

Op 22 februari 2018 start er weer een nieuwe tekencursus voor kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en volwassenen in het museum. De lessen worden gegeven door tekendocent Trea Mekel. Zij geeft al jaren les in Utrecht en maakt gebruik van de Betty Edwards methode. Deze methode maakt gebruik van het integreren van de beide hersenhelften, waardoor letterlijk iedereen kan leren tekenen op een goed tot zeer hoog niveau. De tekencursus is zowel voor beginners als gevorderden.

Rechterhersenhelft
Het leren (weer) gebruik te maken van de rechter hersenhelft heeft een aantal andere voordelen, bijvoorbeeld het aanboren van creativiteit, het vergroten van het vermogen problemen op te lossen, kweken van zelfvertrouwen, én je leert op een eenvoudige manier te ontspannen.

Korting met U-Pas
De cursus bestaat uit 12 tekenlessen van anderhalf uur op donderdagmiddag. Kosten: 195 euro p.p. (voor 2 personen uit één gezin 350 euro). Korting met U-Pas!

Meer informatie: www.treamekel.nl
Aanmelden via: treamekel@gmail.com

Wanneer: donderdag 22 februari, 15 maart, 22 maart, 29 maart, 5 april, 12 april, 19 april, 26 april, 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei
Tijdstip: 15.15 – 16.45 uur
Wie: kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen, beginners en gevorderden.
Kosten: 195 euro p.p. (voor 2 personen uit één gezin 350 euro). Korting met U-pas!