gendervrij bij mij

Werk van sven signe den hartogh te zien bij museum ijsselstein
Fotografie: sven signe den hartogh


Unieke live performance bij de Kasteeltoren van IJsselstein

 

Vanaf eind september 2018 is werk van kunstenaar en fotograaf sven signe den hartogh te zien bij Museum IJsselstein tijdens de manifestatie 'Gendervrij bij MIJ'. In de opmaat naar deze manifestatie wordt op zondag 16 september rond 14.30 uur, onder regie van den hartogh éénmalig de unieke en gewaagde performance 'sama' uitgevoerd. De uitvoering vindt plaats in het park bij de Kasteeltoren van IJsselstein aan het Kronenburgplantsoen.

In deze performance symboliseert den hartogh de gedachtegang dat alles in het leven los van elkaar lijkt te bewegen, maar samen toch één geheel vormt." Verschillen in uiterlijk zorgen ervoor dat we uniek zijn in verschijning, maar in alles wat ons mens maakt rusten we op dezelfde fundering", aldus den hartogh.

Museum IJsselstein (MIJ) organiseert jaarlijks een manifestatie. Dit is een dynamisch project waarbij er op een brede manier gekeken wordt naar een maatschappelijk actueel thema. Tijdens deze periode is het museum meer een werkplaats en ontmoetingsplek dan een museum in traditionele betekenis. Dit najaar staat het thema gender centraal.

Wanneer: zondag 16 september 2018, ca. 14.30 uur
Wie: volwassenen
Waar: Kasteelpark, Kronenburgplantsoen 9 IJsselstein
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig