Theater

Een Javaanse sultanszoon uit Nederlands-Indië is aanwezig en streeft naar onafhankelijkheid. Gaat hij hiervoor een demonstratie aan of heeft hij iets anders in petto? De kwestie buigt-ie of buigt-ie niet houdt de gemoederen flink bezig. Een afwisselende situatiekomedie waarin diverse personages de revue passeren.

Toneelfenomeen Nel Kars is inmiddels 75 jaar. Daarvan staat ze 53 jaar, waarvan 50 jaar solo, op het toneel. Solo – maar niet alleen; Nel Kars staat bekend om het zelf spelen van álle rollen. Ook het decor, kleding en visagie laat zij aan niemand anders over. Samen met schrijver Ton Vorstenbosch, waar zij nu alweer 25 jaar mee samen werkt, zette zij met voorstellingen over de Oranjes een nieuwe trend.

U krijgt korting bij de kassa van het Fulcotheater op vertoon van uw MIJ vriendenpas.