Muziek bij MIJ

Museum_IJsselstein
Trio Levani

Kerstconcert Trio Levani
 


Trio Levani is een kamermuziekensemble en bestaat uit drie muzikanten die elkaar vonden in IJsselstein. Pianist Lineke Lever, sopraan Tamar Niamut en tenor Jeroen de Vaal hebben hun sporen verdiend in binnen- en buitenland.

Voorliefde voor kamermuziek
Alle drie de muzikanten hebben een voorliefde voor kamermuziek. Lineke Lever studeerde cum laude af aan het Utrechts Conservatorium bij pianist David Kuyken. Daarna studeerde zij nog een jaar lang een specialisatie Liedbegeleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel.

Jeroen de Vaal en Tamar Niamut zongen bij operahuizen als De Nationale Opera, De Staatsopera in München, Holland Opera en ISH. Tamar is naast zangeres ook actief als vocalcoach en is in die hoedanigheid ook verbonden als zangcoach aan het Conservatorium van Suriname.

Speciaal kerstprogramma
Voor dit concert brengen zij een speciaal programma met bekende en minder bekende kerstmuziek. Je hoort delen uit Schubert’s Winterreise, maar ook Spaanstalige Villancicos, van bijvoorbeeld Joaquin Nin. Laat je meevoeren op deze betoverende wereldreis, waarbij je de mooiste kerstmelodieën uit alle landen hoort!

Dit concert gaat door bij een minimum van 25 aanmeldingen.

Aanmelden verplicht vóór 18 december via aanmelden@museumijsselstein.nl

Wanneer: zaterdag 23 december 20.00 uur
Wie: volwassenen
Kosten: 10 euro