Int. vrouwendag

foto: HKIJ

Internationale vrouwendag 8 maart

 
De gastvrouwen van Museum IJsselstein dragen bij aan het initiatief van Vrouwen &IJsselstein om op internationale vrouwendag een mooie middag te organiseren waarbij verbinden centraal staat.

Op zaterdagmiddag 8 maart van 13:00 – 18:00 organiseert Vrouwen&IJsselstein weer Internationale Vrouwendag. Zij doen dat in samenwerking met vrouwennetwerk Soroptimisten Utrecht Nedersticht in ons mooie plaatselijke theater Pantelone.

Op Internationale vrouwendag kunnen we ons verbonden voelen met tienduizenden vrouwen wereldwijd die deze dag vieren, zoals je kunt zien op www.internationalwomensday.com. Het thema van deze middag is verbinden.

In de lobby van Pantalone vind je informatie over de vrouwennetwerken en kun je zelf netwerken onder het genot van een kopje koffie of thee of ander lekker drankje. In de theaterzaal is een afwisselend programma van lezingen, workshops en kleine voorstellingen. En er is een informatiemarkt met allerlei mooie en uiteenlopende stands te bezoeken op de 1e verdieping van Pantalone, die aansluiten bij het thema ‘verbinden’.