Zomerfestijn: IJsselsteinse architectuur

jul 31
Zomerfestijn+

IJsselsteinse architectuur

Binnenkort begint de zomer weer en niet iedereen gaat dan op vakantie. Ben jij een van de IJsselsteiners die thuis blijft deze zomer? Dan zorgt het Zomerfestijn+ van Stichting Pulse dat jij je niet hoeft te vervelen! Kom leuke, inspirerende en nieuwe activiteiten ondernemen en andere mensen ontmoeten! We hebben voor elk wat wils: binnen of buiten, sportief of recreatief, ‘als vanouds’ of verrassend nieuw. Gratis of tegen een kleine vergoeding kun je deelnemen aan de activiteiten die verzorgd worden door vele vrijwilligers van organisaties die voor het Zomerfestijn+ hun beste beentje voorzetten. Uiteraard doet ook Museum IJsselstein mee aan dit mooie initiatief! 

Bekijk IJsselstein eens vanuit een kunstzinnig perspectief! In Museum IJsselstein is op dit moment een tentoonstelling te zien over het veranderende stadsbeeld. De stad IJsselstein heeft natuurlijk ook al vele veranderingen doorgemaakt. Hoofd educatie van het museum, Floor Snijders, ontvangt jullie bij MIJ en vertelt in het kort iets over de geschiedenis van de stad. Dit doet ze aan de hand van de prachtige Canon-wand die in het museum te bewonderen is. Daarna gaan we samen met tentoonstellingsmaker Yusuf Deniz de stad in om de bijzondere gebouwen en plekken samen te bekijken en bespreken. De middag sluiten we weer af in het museum, onder het genot van een drankje.

Onze activiteit vindt plaats op woensdag 31 juli van 14.00 - 16.00 uur. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op deze webpagina

>