Cursus: Tekenlessen voor kinderen en volwassenen

okt 08

Wil je (nóg beter) leren tekenen?

Kom dan naar de tekencursus bij MIJ!

Foto: Marlo den Haan, tekenlessen in het museum

Op donderdag 6 februari 2020 start er weer een nieuwe tekencursus voor kinderen (vanaf 8 jaar), jongeren en volwassenen in het museum. De lessen worden gegeven door tekendocent Trea Mekel. Zij geeft al jaren les in Utrecht en volgt de Betty Edwards methode. Deze methode maakt gebruik van het integreren van de beide hersenhelften, waardoor letterlijk iedereen kan leren tekenen op een goed tot zeer hoog niveau. De tekencursus is zowel voor beginners als gevorderden.

RechterhersenhelftHet leren (weer) gebruik te maken van de rechter hersenhelft heeft een aantal andere voordelen, bijvoorbeeld het aanboren van creativiteit, het vergroten van het vermogen problemen op te lossen, kweken van zelfvertrouwen, én je leert op een eenvoudige manier te ontspannen.

Korting met U-Pas
De cursus bestaat uit 12 tekenlessen van anderhalf uur op donderdagmiddag.
Meer informatie: www.treamekel.nl

Aanmelden via: treamekel@gmail.com
Wanneer: donderdag 6 en 13 februari, (12 lessen in totaal, overige data volgen)
Tijdstip: 15.15 – 16.45 uur
Wie: kinderen vanaf 8 jaar, jongeren en volwassenen, beginners en gevorderden.
Kosten: 195 euro p.p. (voor 2 personen uit één gezin 350 euro). Korting met U-pas!

« »