Workshop Creative Journaling

apr 02

Workshop Creative Journaling

Op zondagochtenden 9, 16 en 30 mei 2021 gaan we aan de slag met een inspirerende online workshop rondom creative journaling.

Wat is dat eigenlijk? Bij creative journaling houd je een dagboek bij op een creatieve manier. Dus niet alleen met tekst maar met bijvoorbeeld mooie foto's, knipsels uit tijdschriften, stickers, washi-tape en handlettering. Het mooie is: alles is goed! Tijdens creative journaling kun je geen fouten maken; perfectie is niet het streven. Waar gaat het dan wel om? Je eigen creativiteit en het vastleggen van herinneringen! 

Tijdens de workshop gaan we ook aan de slag met bullet journaling - ook liefkozend BuJo genoemd - een vorm van creative journaling waarbij je een planning of agenda creëert. 

Creative journal

Voorbeeld creative journal

Voorbeeld bullet journal

De workshop wordt gegeven door Zoë van den Berg. Zij is student aan de HKU opleiding Fine art and Design in Education en loopt op dit moment stage bij MIJ. Zoë is een mixed media artist die zich veel bezig houdt met journaling. Dit is een hobby waarbij ze verschillende techieken gebruikt om haar pagina’s tot leven te laten komen. Wat zij zo fijn vindt aan journaling: zelfs als het slordig is is het goed! Er zijn geen restricties, het is een manier om je gevoel of gedachten van je af te schrijven.

Meer weten over Zoë? Bekijk dan eens haar website, webwinkel of Instagram pagina

Wanneer: zondagen 9, 16 en 30 mei 2021, 10.30 - 12.00 uur
Kosten: gratis
Aanmelden: aanmelden@museumijsselstein.nl / o.v.v. Workshop creative journaling

Na het aanmelden ontvang je een link naar de eerste online bijeenkomst op zondagochtend 9 mei. Daarnaast sturen we een 'ingrediëntenlijst' mee met daarop spullen die handig zijn om te gebruiken tijdens de workshop. Maak je geen zorgen, de meeste spullen heb je misschien al in huis of zijn goedkoop te krijgen. 

Meld je snel aan! Er zijn 15 plaatsen beschikbaar, en vol = vol! 

>