Samen-zijn: Talk with me

mei 30
Sabine Metz Talk with me
Performance drieluik samen-zijn

Talk with me

Multimediaal kunstenaar sven signe den hartogh geeft op 24, 25 en 26 november een drietal interactieve performances: samen-zijn. Samen ademen, thee drinken met aandacht en diepe verbinding ervaren staan centraal. Op zaterdag 26 november kun je aanschuiven voor deel 3: Talk with me.

Over het drieluik samen-zijn

Het idee voor het drieluik samen-zijn ontstond tijdens de lockdowns van 2020 en 2021. Afgesloten, geïsoleerd waren we, terwijl de mens in essentie een sociaal wezen is. Sven creëerde drie performances die stuk voor stuk simpelweg verbinden en simpelweg de behoefte vervullen om samen mens te zijn.        

Sabine Metz Talk with me
Sabine Metz Talk with me

fotografie: Sabine Metz

Talk with me 
26 november tussen 13.00 en 18.30 uur
De cirkel als symbool voor de eenheid van het leven 

Heb je weleens gehoord van de Sharing Circle? Deze traditie - afkomstig van de oorspronkelijke bewoners van Noord-Amerika - is door spirituele kringen omarmd om op een dieper niveau verbinding met elkaar te maken. Het gegeven is simpel: je zit in een kring en je luistert naar een ander. Als je wilt, deel je zelf wat je op je hart hebt; wat dat dan ook is. De sfeer is veilig en open, zonder oordeel, zonder ego.   

Meld je aan

Vanwege het karakter van de Sharing Circle kunnen niet meer dan 12 personen tegelijkertijd deelnemen. Er zijn drie sessies, die een uur tot anderhalf uur duren:
13.00 - 14.30 uur
15.00 - 16.30 uur
17.00 - 18.30 uur

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar aanmelden@museumijsselstein.nl / o.v.v. talk with me. Geef hierin aan naar welk tijdstip je voorkeur uit gaat.  

Over het project Surviving or Thriving

Kort voor midzomer woonde sven signe den hartogh een week in het museum. Hij noemde dat project Surviving or Thriving. Meer over de bijdragen van sven aan de tentoonstelling Verwantschap lees je hier

>