Pubquiz MIJn IJsselstein

nov 20


Museum IJsselstein biedt samen met de Historische Kring IJsselstein een pubquiz aan voor alle IJsselsteiners! Test je kennis over je stad met vragen over de IJsselsteinse geschiedenis, het IJsselstein van nu en de mooiste plekken in onze stad. 

Wanneer: 16 mei 2020, 20.00 uur
Waar: via een livestream op deze pagina
Wie: iedereen
Kosten: gratis
Aanmelden: niet verplicht, wordt wel gewaardeerd. Stuur een mail naar floor.snijders@museumijsselstein.nl of je aan te melden en/of vragen te stellen

Hoe werkt het?

Je hoeft voor deze pubquiz je huis niet te verlaten, alles zal online gebeuren via een livestream. Om deel te kunnen nemen heb je een (stabiele) internetverbinding nodig. Daarnaast heb je twee apparaten met internetverbinding nodig: één om de livestream te bekijken waarop de vragen worden gesteld (bijvoorbeeld een computer, laptop, tablet of smartphone) en één waarop je jouw antwoorden kan invullen via Mentimeter (hiervoor is een smartphone het handigste). 

De livestream hieronder zal op zaterdag 16 mei om 20.00 uur live gaan, dan kun je het filmpje dus aanklikken. Op die dag plaatsen we hier ook drie manieren om bij het antwoordformulier te komen:

  1. Een QR code die je met de camera van je telefoon kan scannen. Je gaat gewoon naar je camera alsof je een foto gaat maken en richt die op de code. Er komt dan een link tevoorschijn waar je op moet klikken.
  2. Voer de code 92 92 37 in op de website www.menti.com
  3. Klik hier
>