Muziek en schilderen voor peuters en kleuters

aug 07
Zomervakantie activiteit

Muziek en schilderen voor peuters en kleuters

Voor de allerkleinsten hebben we deze zomervakantie ook iets leuks: peuters en kleuters mogen zelf muziek maken en schilderen.  

Zelluf doen, dat is toch wat je wil als peuter? Zeker als je grotere kinderen – broers, zussen, het buurmeisje - bezig ziet met al het leuks dat het leven te bieden heeft. Speciaal voor de leeftijdsgroep 3 – 5 jaar organiseert MIJ op een aantal woensdagen en donderdagen in de zomervakantie een activiteit waarin ze zelf muziek mogen maken, om zich daarna als een echte kunstenaar, achter een echte schilderezel, uit te leven met de mooiste kleuren verf. Onder professionele begeleiding gaan de peuters en kleuters lekker aan de slag.  

Details
Wanneer: Woensdag 7 augustus, donderdag 8 augustus, woensdag 21 augustus, donderdag 22 augustus, 10.30 - 11.30 uur   

Goed om te weten 1: in de week van 21 en 22 augustus vindt ook de IJVO plaats. Daar zijn deze kinderen net te jong voor. Zo hebben ze toch iets leuks te doen! 
Goed om te weten 2: trek kleding aan die vies mag worden. We kunnen niet garanderen dat de verf, ondanks het gebruik van schortjes, alleen op het schilderdoek terecht komt. 
Waar: Museum IJsselstein
Wie: kinderen van 3-5 jaar
Kosten: €5 per kind
Aanmelden: met een e-mail naar aanmelden@museumijsselstein.nl ovv ‘Muziek en schilderen’ en de datum waarop jouw kind deelneemt

>