MUSEUM GYM | Yoga bij MIJ

nov 19

MUSEUM GYM | Yoga bij MIJ

Op woensdag 19 januari kun je door het hele land in theaters je haar laten knippen en sporten in musea. De cultuursector vraagt hiermee aandacht voor het feit dat het met de huidige coronamaatregelen scheef voelt dat commerciële doorstroomlocaties wel open mogen, terwijl instellingen die gericht zijn op de verbeelding hun deuren gesloten moeten houden.

Museum IJsselstein onderschrijft de actie natuurlijk van harte. 

OPEN DE MUSEA 

Vanmiddag, op woensdag 19 januari, kun je in musea door het hele land meedoen aan de Museum Gym. Ook MIJ doet mee! Tussen 13.00 en 14.00 uur kun je je (corona)zorgen even van je afzetten tijdens een yogasessie van Angelique Raia van Tanith Yoga. De les wordt speciaal aangepast naar de wensen van de groep; iedereen is welkom, van 0-100+ jaar!

Om zeker te zijn van een plek, stuur een mailtje naar amy.stenvert@museumijsselstein.nl. Vergeet je je handdoek en flesje water niet? Een yogamat meenemen is niet nodig, deze ligt al voor je klaar. Doe verder makkelijk zittende kleding aan, zodat je lekker kan bewegen. Meedoen is gratis, maar een donatie is fijn!

 

>