MIJ Podium: Filmvertoning ‘De Nieuwe Wildernis’

dec 17

MIJ Podium: Film
De Nieuwe Wildernis

MIJ Podium: De Nieuwe Wildernis is - gezien de tijdelijke sluiting van het museum conform RIVM-richtlijnen - helaas uitgesteld. Meer informatie volgt snel!  

Filmavond in Museum IJsselstein op vrijdag 24 aprilDe Nieuwe Wildernis. 

Onder de rook van Amsterdam, in een van ‘s werelds dichtst bevolkte landen, op een stuk land dat veertig jaar geleden nog onder water stond, heeft zich een natuurgebied ontwikkeld van internationale allure.

Wie de bijna ontoegankelijke Oostvaardersplassen binnenstapt, waant zich in een wereld hier ver vandaan. Omvangrijk en groots. Duizenden ganzen, ontelbare watervogels, wolken van vlinders, Europa’s grootste kudde wilde paarden, en de majestueuze zeearend. De onwaarschijnlijke kracht van de natuur. Nederland zoals je het nooit eerder zag.

Deze prachtige film sluit naadloos aan bij het thema van onze tentoonstelling Ongetemd en wordt ingeleid door bioloog Frans Vera. Aansluitend is er ruimte voor dialoog. 

Wanneer: vrijdag 24 april
Hoe laat: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Waar:  Museum IJsselstein 
Kosten: Toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage voor Museum IJsselstein is welkom.
Voor wie: Voor een ieder die geïnteresseerd is in deze prachtige film en aansluitend het gesprek aan wil gaan over de relatie tussen mens en natuur.   

Aanmelden: Wil je zeker zijn van een plaats, meld je dan aan met een mail naar aanmelden@museumijsselstein.nl, onder vermelding van Filmavond De Nieuwe Wildernis. 

>