Meivakantie: kinderworkshop zelfportret maken

feb 23
Meivakantie bij MIJ Workshop zelfportret maken

Meivakantie 

Maak je eigen zelfportret

Kinderworkshop voor groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8

Wat zie je, als je in de spiegel kijkt? Wíe zie je daar, eigenlijk? Zou je niet - net als beroemde kunstenaars als Frida Kahlo en Rembrandt - eens een zelfportret willen maken? Grijp deze meivakantie je kans!

In de meivakantie organiseert Museum IJsselstein samen met Speeltuin Kloosterplantsoen een leuke, creatieve activiteit voor alle kinderen van de basisschool (6 t/m 12 jaar oud). De workshop sluit aan bij onze lopende tentoonstelling Verwantschap.  

Een belangrijke vraag bij onze tentoonstelling is 'Wie ben ik?' En hoe kan je daar nou beter achter komen dan door een zelfportret te maken? Medewerkers van het museum en de speeltuin zorgen voor allerlei materialen waarmee jonge kunstenaars aan de slag kunnen. Aan het eind van de workshop heeft iedere deelnemer een prachtig zelfportret!

Meivakantie bij MIJ Workshop zelfportret maken
Maak jij deze meivakantie ook een zelfportret? 

Om nog beter aan te sluiten op de leeftijd van de deelnemers verdelen we de workshop in twee groepen: tussen 14.00 en 15.00 uur zijn kinderen uit groep 3 t/m 5 welkom en tussen 15.30 en 16.30 uur gaan we aan de slag met kinderen uit groep 6 t/m 8. Geef bij je aanmelding duidelijk aan bij welke groep je meedoet.   

Wanneer:  dinsdag 3 mei, 14.00 - 15.00 uur groep 3 t/m 5, 15.30 - 16.30 uur groep 6 t/m 8
Waar: Speeltuin Kloosterplantsoen
Wie: Kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool (minimaal 4 deelnemers, maximaal 20)
Kosten: gratis
Aanmelden: Met een e-mail naar: aanmelden@museumijsselstein.nl / o.v.v. workshop zelfportret + de groep van de deelnemer


>