Kinderactiviteit: maak iets liefs voor wie je lief is

feb 10
Kinderactiviteit Do For Love

Maak iets liefs voor wie je lief is

Wil jij jouw Valentijn (of je moeder, je opa, wie dan ook!) echt verrassen op 14 februari? Het laatste weekend van tentoonstelling Do For Love valt nét voor Valentijnsdag. Kom je bij MIJ iets moois maken?

Een hart, een geluksbrenger, een talisman?

Tijdens de tentoonstelling Do For Love draait het om wat we doen voor wat ons lief is. Wil je diegene je liefde tonen, of je dankbaarheid? Wil je dat diegene vaker geluk heeft, wil je iemand beschermen? Wat zou jij willen maken voor jouw valentijn?

Isa van Lier | End of the Rainbow, 2022

Wat kun je verwachten?

Op zaterdag 10 en zondag 11 februari kun je meedoen met een leuke activiteit. Onder begeleiding van de museumdocent ga je aan de slag met (zelfdrogende) klei. Na afloop mag je jouw voorwerp uiteraard mee naar huis nemen en op Valentijnsdag aan *wie je lief is* cadeau geven!

Waar: Museum IJsselstein
Data: 10 en 11 februari
Hoe laat: 13.30 - 14.30 uur
Voor wie: kinderen van 4 - 12 jaar
Kosten: €5,- per kind. Voor volwassenen geldt dat ze gratis toegang hebben tot Het Lokaal (waar koffie en thee beschikbaar zijn en momenteel fotoproject Fierce te zien is) en dat ze mee kunnen op zaal voor tentoonstelling Do For Love op vertoon van een geldig entreebewijs (t/m 18 jaar mag je gratis bij MIJ naar binnen).
Aanmelden: met een mailtje naar aanmelden@museumijsselstein.nl o.v.v. iets liefs voor je lief