CultiTijd 1 t/m 30 september

apr 02
Opening cultureel jaar IJsselstein

CultiTijd

In IJsselstein staat de hele maand september in het teken van cultuur: CultiTijd! Op 2 en 3 september wordt het nieuwe culturele seizoen feestelijk geopend. 

In september begint – net als andere jaren – het nieuwe culturele seizoen. Er valt zoveel moois te beleven in IJsselstein op dit gebied. Van theater en toneelverenigingen tot dansscholen, een breed scala aan muziek, talloze ateliers, culturele evenementen en natuurlijk in ons eigen museum (waar je nog t/m 17 september kindertentoonstelling Druktemakers kunt bezoeken).  Volop variatie; aan iedereen is gedacht!

De gemeente introduceert, in samenwerking met de culturele sector, een nieuw initiatief: CultiTijd. Je kunt de hele maand september genieten van het culturele aanbod dat IJsselstein te bieden heeft.

Dansen, zingen, muziek maken, kunst ontdekken en theater ervaren. Het kan allemaal. Hier vind je de agenda van dag tot dag en een overzicht met tentoonstellingen en wekelijks terugkerende activiteiten >>

Openingsweekend 2 en 3 september

Op zaterdagmiddag 2 september wordt het theaterseizoen feestelijk geopend met een CultiTijd-wandeling. Wandelen van theater naar theater en onderweg genieten van verrassende buitenoptredens. Ook op het plein van MIJ staat die dag een podium. Vervolgens kun je op zondag 3 september een kijkje nemen in bijna alle ateliers van IJsselstein. Bekijk hieronder de kaart met programmaonderdelen van het openingsweekend: 

>