Nieuwe vacatures


Een deel van de medewerkers van Museum IJsselstein - foto AD


Vacatures bij MIJ
 

 

Uitgelicht: ICT'er (spoed)


Museum IJsselstein heeft een aantal telefoonlijnen en lokale pc's met servers in de Cloud. Recentelijk heeft er een overgang naar Office 365 van Microsoft plaatsgevonden. Helaas heeft de huidige ICT-er door omstandigheden zijn werkzaamheden vrij plotseling moeten staken, waardoor wij nu met spoed op zoek zijn naar een nieuwe vrijwilliger voor deze functie.

Wij zoeken een hands-on ICT'er met voldoende kennis en ervaring met een dergelijke omgeving om ook mee te kunnen denken over het grotere geheel.

Verwachting
Je bent soms best wel druk, afgewisseld met rustiger tijden. Enige flexiblitit in tijd is dus prettig. Er zal momenteel nog veel begeleiding bij Office 365 nodig zijn, dus kennis een ervaring is erg belangrijk.

Functie-eisen
Kennis van PC/systeembeheer (i.v.m. Windows/Office 365)
Kennis van en ervaring met het inrichten van lokale netwerken (vast en wifi)
Kennis over routers en bekabeling
Kennis van telefonie (VOIP)
Verantwoordelijkheidsgevoel

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Technisch medewerker Audio/Video

In het museum worden regelmatig films getoond als onderdeel van tentoonstellingen door middel van beamers. Voor dit specifieke gebied zoeken wij iemand die de huidige medewerker hierbij kan helpen en vervangen.

Je houdt je bezig met alles op het gebied van audio en video. Je zorgt dat de apparatuur in orde is en dat bij de wisseling van tentoonstellingen (ca. 4x per jaar) de gewenste audio/video bijdragen goed kunnen worden vertoond.

Verwachting
Je bent met name bezig bij de wisseling van tentoonstellingen maar ook gedurende de tentoonstelling moet alles blijven werken en zullen er regelmatig zaken zijn waarvoor een handige audio/video technieker nodig is.

Functie-eisen
Up-to-date kennis van audio/video


--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Coördinator verspreiding reclamemateriaal
Regelmatig worden er voor nieuwe exposities en activiteiten flyers gedrukt die moeten worden verspreid naar bijvoorbeeld scholen, openbare gebouwen, winkels, bewoners IJsselstein of hotels e.d. Hiervoor zoeken wij iemand die de coördinatie hiervan op zich neemt en een verspreidingsgroep samenstelt (momenteel vrijwilligers en studenten).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Baliemedewerk(st)er
De baliemedewerk(st)ers (of gastvrouwen/heren) ontvangen de bezoekers van het museum, bedienen de kassa en informeren en begeleiden bezoekers bij hun bezoek aan het museum. In principe heb je minimaal 2x per maand een middag dienst op een van de dagen dat het museum geopend is (woensdag t/m zondag).  Op dit moment hebben wij ook dringend behoefte aan bemensing voor de zondagmiddag.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Medewerker Educatieteam
Het Museum ontwikkelt diverse educatie-projecten voor kinderen (en scholen). Heb je een onderwijs-achtergrond en vind je het leuk om mee te helpen bij de uitvoering van deze projecten, neem dan vooral contact op.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Heb jij belangstelling voor één van deze vrijwilligersfuncties?
Neem dan contact op met Hermine Nijzink: werkenbijmij@museumijsselstein.nl of bel tijdens openingsuren naar 030-688 6800 / 06 272 659 65

 Wist je dat een museum niet zonder vrijwilligers kan?