Sprokkel MIJ!

Foto: Uit in IJsselstein

De kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst

Ieder jaar rond Kerst wordt in IJsselstein de Kerstavond van mevrouw Klein Sprokkelhorst georganiseerd. Inmiddels een echte IJsselsteinse traditie. Op bijzondere locaties, waarvan normaal de deuren gesloten blijven worden jong en oud verrast door intieme concerten, wonderlijke vertellingen en betoverende dans in sfeervolle taferelen.

Sprokkelroute ook bij MIJ
De Sprokkelroute vindt op vrijdagavond 15 december 2017 plaats en ook dit jaar is Museum IJsselstein weer één van de locaties waar optredens worden gegeven. Vitaly Sokolovskiy en Alla Gorskaya brengen ons dit jaar een Russische kerst.

Verlichte Kasteeltoren
Daarnaast is de sfeervolle Kasteeltoren een locatie tijdens de Sprokkelroute. Deze bijzondere 16de-eeuwse toren herbergt de fabelachtige figuren van kunstenaar Mathieu Klomp. Vanwege de vele trappen en obstakels is een bezoek aan de toren niet geschikt  voor mensen die slecht ter been zijn.

Wanneer: 15 december, 19.00 uur
Wie: iedereen
Kosten: entree museum: 1 euro, Kasteeltoren: gratis

Bekijk het  volledige programma of download de app.